ponedjeljak, 22. listopada 2012.

Autobus ostao bez goriva, učenici se hranili smokijem!!!

Oko 19 i 30 minuta na magistralnom pravcu Ostrožac-Buturović-Polje, autobus koji je prevozio učenike srednje škole iznenada je ostao bez goriva.Na licu mjesta se zatekao i jedan od urednika našeg portala koji je, iako ne svojom voljom, morao prisustvovati ovom nimalo ugodnom događaju.
Autobus je nakon par trzaja najednom zastao, a svjetla u su počela da se gase. Vozač je pokušavao da pokrene motore i ponovo ulije povjerenje vidno isprepadanim putnicima, ali šta ima upalit', nema goriva. Nakon što se shvatilo da autobus ne može dalje, putnici kojima je dom bio u blizini počeli su da napuštaju autobus, a unutra je ostala malobrojna grupa učenika, inače naših Klišana. Grupa se sakupila i donijela odluku da posjete obližnju prodavaonicu i kupe određene namirnice kako bi ostali u životu. Put nije bio nimalo lagan, čak 250 metara lagane šetnje na temperaturi  čak i nižom. Tada, u tim trenutnicma, glavna životna namirnica postala je smoki.
Među učenicima se čak čula i ideja da se daljni put nastavi pješice, dok je to većina kategorično negirala, obajšnjavajući kako je nedvojbeno bolje ideja sačekati gorivo. Srećom, autobus, koji je dobio potrebno gorivo, prekinuo je agoniju, a učenici su  se bez većih poteškoća u nastavku vratili svojim domovima. Izjave samih učenika nismo dobili, pošto su bili isuviše umorni za bilo kakav razgovor ,a i psihički pali, jer su izgleda pojeli pokvaren Čoko lips. U našem sljedećem članku ćete moći pročitati izjave ostalih učenika, njihove dojmove, osjećaje te najteže trenutke.

Nema komentara:

Objavi komentar