ponedjeljak, 25. lipnja 2012.

Pronađen kompromis?

Borba koja već duže vrijeme traje između grupe mladih proletera i Nedžada Hakalovića izgleda da će dobiti svoj kraj. Kako naš portal saznaje, popularni Ađem danas je viđen na jednom od centralinh kupališta u Buturović-Polju.
Kada je masa primijetila njegovo prisustvo počela su negodovanja i dobacivanja ružnih riječi dotičnom, ali Ađem nije odavao previše pažnje tome, već je, nakon kraćeg vremena, napustio istoimeno mjesto i to na biciklu kojeg je iznajmio od svog rođaka. Prema mjestu njegove pojave i luksuznom vozilu s kojim je došao može se nagađati da su bili u pitanju određeni pregovori između dvije sukobljene strane.
Također, danas su na rijeci primjećene osobe koje podržavaju proletere i to ni manje ni više, već kako se kupaju u novosagrađenom bentu koji nije sagrađen po svim evropskim pravilima, jer je u izgradnji korišten porozan kamen koji će se usljed jačeg talasa načinjenim 'tranguzom' raspasti. Niko nije želio dati komentar na ove događaje tako da je na nama da nagađamo da li je došlo do određenih pomaka u pregovorima ili je spor upotpunosti riješen?

Nema komentara:

Objavi komentar