četvrtak, 21. lipnja 2012.

FK Klis u novu sezonu ulazi s novim travnjakom!

Baš kao i u svim većim evropskim ekipama, ni u FK Klisu se ništa ne prepušta slučaju. Nakon što su završili posao oko transfera Neymara u redove njihove ekipe, o čemu ste imali priliku čitati, uprava se okrenula poslovima koji se tiču stadiona.

Kako saznajemo, nakon što je završena izgradnja tribina i kapacitet stadiona povećan s 0 na nekih 200-300 mjesta, krenulo se u obnovu travnjaka i poravnavanje istog. Očigledno su utakmice Lige prvaka uništile travu, a uprava FK Klisa želi da do početka naredne sezone sve bude u najboljem redu. Radovi na postavljanju novog travnjaka, koji zadovoljava i najviše svjetske standarde, su počeli, a, nakon što je uklonjen stari travnjak, završeno je i poravnavanje stadiona. Radove je izvodila firma 'Bujice DD', a od jutra do mraka su, kako bi sve bilo urađeno u roku, njihovi radnici, koji, treba naglasiti, imaju nižu ili najnižu stručnu spremu, radili na stadionu.

Očekuje se da će nova trava 'zablistati' u pravom svjetlu do predsezone. Iako iz uprave ništa ne žele odavati medijima, FK Klis će u pripremama za sezonu 2012/13 odigrati nekoliko utakmica protiv izuzetno jakih protivnika. Izgleda da je prvi na toj listi prvak BiH i osvajač kupa FK Željezničar, a onda i Real, Barça, Chelsea i još neke ekipe. O ambicijama i kadru za narednu sezonu ćemo nekom drugom prilikom.

Nema komentara:

Objavi komentar